It's christmas time!!

  Και αφού πέρασε το παζάρι και όλα πήγαν καλά μπορώ πλέον να χαλαρώσω και να απολαύσω αυτήν την τόσο όμορφη περίοδο με το γιόκα μου που έχει αρχίσει να καταλαβαίνει και να συμμετέχει περισσότερο σε όλες τις διαδικασίες! Το παζάρι για μένα ήταν υπέροχη εμπειρία γιατί πέρα από τον φιλανθρωπικό του χαρακτήρα μου έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσω πολύ κόσμο με τον οποίο μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος και όχι μόνο και παρ'όλη την κούραση ήδη ανυπομονώ για το επόμενο!
  Η αλήθεια είναι ότι περίμενα πολύ καιρό για να ξεκινήσω τις χριστουγεννιάτικες αναρτήσεις. Βλέπετε πέρυσι είχα μόλις ξεκινήσει το σπορ και δεν είχα προλάβει ν κάνω κι εγώ κάτι χριστουγεννιάτικο και απλά χάζευα τα δικά σας αριστουργήματα. Φέτος όμως του δωσα και κατάλαβε!! Δεν έκανα κάτι φοβερό αλλά έκανα μεγάλη ποσότητα και λόγω παζαριού. Ποτήρια για ρεσώ, καδράκια, μπουκάλια απ΄όλα είχε ο μπαξές! Όρεξη να χετε να βλέπετε!
Κι εδώ είναι μερικά  από τα ποτήρια για ρεσώ που έφτιαξα τα οποία μακάρι να είχα χώρο να τα κρατούσα όλα στο σπίτι μου! Τόσο πολύ μου αρέσουν - όχι τα δικά μου, αλλά τα κηροπήγια γενικότερα!
Φιλιά!!! (22 και σήμερα!!)























6 σχόλια:

  1. Πανέμορφα όλα τους,τις βάσεις για τα ρεσό δεν τις χορταίνουμε πόσο μάλλον όταν είναι χριστουγεννιάτικες!!!!!!Καλό βράδυ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και του χρονου με υγεία για το παζάρι, Καλή αρχή εσένα για τα χριστουγεννιάτικα!!!
    Τ α ποτήρια- ρεσώ όλα ένα κι ένα! Μπράβο σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλέ είναι όλα πανέμορφα!!!!! Μπράβο, Μαριαννάκι!!!!
    Χαίρομαι για την επιτυχία που είχες στο παζάρι. Και του χρόνου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι όλα υπέροχα και πολύ πολύ όμορφα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή