ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΠΑΖΑΡΙ!!

  Είμαι τόσο μα τόσο χαρούμενη που θα λάβω κι εγώ μέρος για πρώτη φορά σε χριστουγεννιάτικο παζάρι το οποίο θα γίνει τέλη του άλλου μήνα και θα έχει φιλανθρωπικό σκοπό. Βλέπετε στην πόλη μου (Ηράκλειο) δεν γίνονται τόσο συχνά όπως στην Αθήνα ας πούμε τέτοιες εκδηλώσεις. Η χαρά και ο ενθουσιασμός μου απερίγραπτος και φυσικά η προετοιμασία γίνεται με πυρετώδης ρυθμούς. Μας βλέπω να μη μας χωράει το σπίτι σε λίγο με όλα αυτά που φτιάχνω! Θα μου πείτε βέβαια να μην υπερβάλλω και να είμαι συγκρατημένη αλλά έλα που δεν μπορώ να κρατηθώ!! Να φτιάξω και αυτό το μπουκάλι να κάνω και εκείνο το κουτάκι, τώρα που βρήκα και λόγο για να τα κάνω δεν σταματάω με τίποτα και ας έχουν αρχίσει τα πρώτα σημάδια κούρασης να μου χτυπάνε την πόρτα!
Εδώ είναι μερικά πινακάκια-κρεμάστρες από διάφορα ξύλα που μαζεύω κατά καιρούς όχι απαραίτητα χριστουγεννιάτικα. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το bazaar θα βάλω σε επόμενη ανάρτηση.
Φιλιά!!















9 σχόλια:

  1. Πολύ καλη δουλειά!
    Καλή επιτυχία στο παζάρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καταλαβαίνω τη χαρά σου και κατανοώ τις φούριες σου. καλές πωλήσεις εύχομαι,για να έχεις κέφι για τη συνέχεια.
    Δεν είναι λίγο τα πράγματα που φτιάχνεις με τόση αγάπη και τόσο κόπο και κόστος να τα επιλέγουν!
    Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ όμορφες δημιουργίες!!!! Καλή επιτυχία στο Bazaar!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλέ εσύ είσαι απίθανη !!! Τι καταπληκτικά πινακάκια είναι αυτά ?? !!!!
    Και ο συνδιασμός με τις δαντελίτσες μου αρέσει πολύ !!
    Καλή επιτυχία στο μπαζάρ !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σας ευχαριστώ όλες σας!!! Η αγωνία και ο ενθουσιασμός μου δεν περιγράφονται! Εύχομαι να πάνε όλα καλά! Χαίρομαι που μπορώ να το μοιράζομαι μαζί σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ ωραία δουλειά και για καλό σκοπό!!! Είναι ωραίο στα μπαζάρ να υπάρχει μια ποικιλία έργων που θα μπορούν να μένουν στολισμένα στο χώρο όλο τον χρόνο.Καλή συνέχεια στις δημιουργίες σου και καλή επιτυχία στο μπαζάρ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπραβο σου κοριτσι μου το ενα καλυτερο απο το αλλο!!!!!
    Καλη επιτυχια στο μπαζαρ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είναι όλα το ένα καλύτερο από το άλλο. Σου εύχομαι καλή επιτυχία στο μπαζάρ και να έρθουν σύντομα κι άλλα! Και για όλα αυτά τα θαυμαστά που βλέπω, σου έχω ένα βραβείο. Πέρνα όποτε μπορείς να το παραλάβεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή