ΔΥΟ "ΦΙΛΟΙ" ΑΠ΄ΤΑ ΠΑΛΙΑ..

   Αυτή τη φορά θα σας δείξω ένα ρολόι και ένα δίσκο που έχω φτιάξει απ'τα παλιά. Εδώ και δέκα μέρες δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ καθόλου με το χόμπι μου διότι ο γιος μου έχει πάθει παράκρουση! Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει αλλά εδώ και 10 μέρες η παραξενιά και η στριμενάδα του έχουν ξεφύγει από κάθε όριο! Δεν τρώει φαγητά που μέχρι πρότινος έτρωγε μια χαρά. Τώρα μόνο τηγανητά και άλλες τέτοιες βλακείες και αυτά θέλει μόνος του. Δεν κοιμάται (καλά αυτό είναι γνωστό). Από 2 φορές που ξυπνούσε τώρα ξυπνάει 102 και ηρεμεί μόνο αγκαλιά. Γενικώς παίζω το ρόλο μαξιλαριού αυτές τις μέρες καθώς είμαι πιο άνετη από το πανάκριβο ανατομικό στρώμα του! Τι άλλο; Α ναι, δεν κάθεται να τον αλλάξω, να τον ντύσω, να τον πλύνω, στο δρόμο θέλει να περπατά μόνος του αλλιώς κάθεται κάτω και στριγκλίζει! Γενικώς μία κατάσταση χάλια! Όλη μέρα έχουμε γκρίνια και μαλώματα! Οπότε που χρόνος για decoupage; Τι να συμβαίνει άραγε στο παιδάκι μου και μεταμορφώθηκε από τη μια στιγμή στην άλλη; Λίγο νωρίς δεν είναι για τα horrible twos?(είμαστε 17 μηνών). Ουφ... είπα πάλι τον πόνο μου μεσημεριάτικα! Η καλύτερη ψυχανάλυση! 
  Anyway, ελπίζω στην επόμενη ανάρτηση να έχω κάτι super wow να σας δείξω..






5 σχόλια:

  1. Και αυτά που μας έδειξες super wow είναι και αυτά που μας "είπες" ακόμα περισσότερο!!!Απόλαυσε ακόμα και τη γκρίνια του!Τουλάχιστον είναι τόσο μικρούλης που χώνεται στην αγκαλιά σου!Η δικιά μου που πέρασε τα 12 πού να χωρέσει όταν την πιάνει η μίρλα...?Φιλάκια κι εύχομαι να ηρεμήσει γρήγορα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τίποτα δε συμβαίνει στο παιδάκι σου,απλά ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ & σαν αντράκι που είναι δοκιμάζει τις αντοχές σου.Απόλαυσέ το,όπως σου λέει και η Κυριακή,όσο χώνεται ακόμα και ζητάει την αγκαλιά σου,εμείς ως δικοί σου ψυχαναλυτές σ ακούμε,σε κατανοούμε (διότι είμαστε παλιές καραβάνες) και θαυμάζουμε τη δημιουργικότητά σου που είναι wow!!!
    Καλό Σ/Κ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ολα αυτα που μας λες ειναι αντιδρασεις ενος μωρου που μεγαλωνοντας καταλαβαινει οτι μπορει με λιγη γκρινια και πεισματα να περασει το δικο του.Ειναι παροδικο προσπαθησε να το καταλαβεις φερσου του με αγαπη και υπομονη και σε λιγο καιρο ολα θα φτιαξουν,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας! Και μόνο που σας τα λέω αισθάνομαι πολύ καλύτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παιδάκι είναι και σαν παιδάκι θα γκρινιάξει και λίγο.Οι δημιουργίες μπορούν να περιμένουν για λίγο.Τα παλιά σου πάντως είναι πολύ όμορφα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή